top of page

Diensten

Interieurontwerp

Of u nu een nieuw huis gekocht heeft, of dat uw huis nog gebouwd of verbouwd moet worden, al snel ontstaat de vraag hoe het huis straks ingericht moet worden.

Graag zit ik vanaf het begin bij u aan tafel om alles door te spreken. We gaan samen de verschillende mogelijkheden bespreken waardoor u inzicht zal krijgen in de verschillende mogelijkheden van het interieurontwerp.

Want wilt u nou juist een grote woonkeuken, of moet de focus meer liggen op het zitgedeelte? Woont u het liefst straatgericht of liever met zicht op de tuin?

Kortom: veel vragen waar we het gezamenlijk over gaan hebben, om tot het voor u meest passende ontwerp te komen.

Zwolle keuken.jpg

3D Visualisatie

Als interieurontwerper ga ik natuurlijk ook met de tijd mee en werk ik voor de uitwerking en detaillering met speciale 3D programma’s.  Een 3D is een visualisatie van het definitieve interieurontwerp.

Dit resulteert in prachtige 3D beelden en een 3D animatie waarbij je als het ware digitaal in je huis kan rondkijken. U heeft dan ook wat moois in handen om alvast te bekijken, of aan familie en vrienden te laten zien.

Meubel-/materialenplan

Natuurlijk wil niet iedereen een compleet nieuw interieur. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u nogal gehecht bent aan bepaalde meubels, of een kastje dat nog van uw oma is geweest.

Hier wordt natuurlijk rekening mee gehouden en dit wordt dan opgenomen in het totaalplan. Maar indien u ervoor kiest mij de vrije hand te geven, kan er ook tot in detail een meubelplan gemaakt worden.

Dit houdt in dat er in het ontwerp ook op maat gemaakte meubels ingetekend gaan worden. De gebruikte meubels vindt u dan weer terug in het meubelplan, zodat er aan de hand van dit plan heel makkelijk geshopt kan worden.

Maar ook compleet ontzorgen behoort tot de mogelijkheden.

Tevens kunt u van meubels en accessoires, tot behang en verf kopen tegen een aantrekkelijke korting.

Daarnaast omschrijf ik tevens in dit plan, de gebruikte kleuren en materialen.

Zo heeft u meteen een duidelijk overzicht.

art-business-color-colorful-276267.jpg
17899985246397623.jpg

Lichtplan

Sfeerlampen kennen we allemaal wel, maar wat houdt een lichtplan dan in?

Dit is altijd maatwerk. Er wordt een plan gemaakt wat bij de ruimte past zodat alles op de juiste manier uitgelicht wordt. Myko werkt volgens het layered lightning system. Iedere ruimte heeft weer een andere benadering nodig en dit kunnen we dan ook tot in detail uitwerken.

Want je hebt o.a. sfeerverlichting, functionele verlichting, indirecte verlichting, diffuus licht etc. Maar wat gebruik je nu waar? 

Hier help ik u graag bij, zodat uw interieur optimaal uitgelicht wordt.

Hoe mooi een interieur ook kan zijn, zonder de juiste verlichting komt het niet tot zijn recht.

bottom of page